Associació Àrea Adaptada

Notícies Gumfaus SL.
Puntualment us informarem de les darreres notícies al voltant de les diverses activitats en les que participa Gumfaus SL: notícies corporatives, disseny gràfic, disseny editorial, disseny web, activitats d'esport adaptat, busseig adaptat, bicicleta adaptada, tennis adaptat, activitats solidàries, etc...

Àrea Adaptada Associació
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@areadaptada.org

  • bicicleta adaptada
  • submarinisme adaptat
  • tennis adaptat
  • natació adaptada
  • kaiak adaptat
  • cultura infantil
Col·labora amb Area Adaptada

Notícies / bicicleta adaptada

Associació Àrea Adaptada // Esport adaptat

Jornada informativa de bicicleta adaptada i submarinisme adaptat

Jornada informativa de submarinisme y bicicleta adaptada

13
Juny 11

Jornada informativa de bicicleta adaptada i submarinisme adaptat, dirigida a nens, educadors i escoles.

Lloc: Museu Olímpic i de l'Esport de Barcelona. Avinguda de l'Estadi, 60. 08038 Barcelona.
Hora: dijous, 28 / abril / 2011. 12:00

Esperem que ens confirmeu l'assistència (mitjançant resposta a info@areadaptada.org o al telèfon 93 736 25 20. Aforament limitat!).

05
Nov 10

Bici Adaptada a Les Corts 2010

les_corts_petitEl proper 3 d'octubre tenim una passejada en bici amb festa final. Volem que hi participeu!!!
Hi ha un recorregut (heu de reservar-nos bici per a fer el recorregut) i durant la festa final podreu provar les bicis, tocar-les, pujar-hi, fer un petit circuit que tindrem i conèixer la Bici Adaptada!
La Bici Adaptada és l'únic mitjà no motoritzat que et permetrà passejar o fer esport tot desplaçan-te llargues distàncies amb un esforç a la teva mida.
Us adjuntem dos arxius pdf on hi teniu la informació completa.
Vina i participa de la FESTA!

24
Set 10

Esport adaptat i familia al Museu Olímpic i de l'Esport

MOE_petitEl dissabte 3 de juliol vàrem fer una presentació d'Esport Adaptat i Família al MOE (Museu Olímpic i de l'Esport).
La sessió va constar del passi de dos videos: Submarinisme Adaptat 2009 i Bicicleta Adaptada per Vies Verdes de Girona 2009. Tot seguit vàrem explicar les característiques del submarinisme, llocs on fer-ho, com i perquè. Igualment vàrem explicar sobre la bicicleta adaptada, espais adients on practicar-la, suport amb que es pot comptar i característiques i models de bicicleta segons el tipus de discapacitat.

07
Jul 10

Vies Verdes de Girona en bicicleta adaptada 2010

gal9_VV2010El passat dia 6 de Juny vàrem fer la jornada de Vies Verdes 2010 amb les 25 bicicletes adaptades disponibles. Varen participar 67 persones entre usuaris de bicis adaptades i acompanyants que junt amb el personal d'organització vàrem arribar a ser un grup d'unes 90 persones.

25
Maig 10

Tancament Bikeshow 2010

tancament_bikeshow_iniciGracias a todos y a todas por venir, por hacernos sentir útiles, por participar y conoceros. Gracias a los padres valientes que dais oportunidades nuevas a vuestros hijos e hijas dándoles posibilidades tangibles a sus imposibilidades. Os deseamos que disfrutéis de las bicis adaptadas siempre que queráis.
Te lo queremos decir con imágenes es el PDF adjunto. Un resumen en imágenes del Bikeshow y la fiesta de la bici.

18
Gen 10

Festival de la Infància... Adaptat!

festival_inf_petitJa hem acabat l'activitat de bicicleta adaptada al Festival de la Infància de Barcelona. Una colla de nens, nenes, pares, familiars i amics han conegut la bici adaptada. Esperem repetir i veure'ns en properes activitats.
Els nous amics de la Bici Adaptada procurarem mantenir-vos informats de les activitats que Areadaptada Associació durem a terme aquest 2010. Estigueu atents als missatges!
Gràcies a tots per venir!

18
Set 09

Camino de Santiago en bicicleta adaptada 2009

exteriorDel 31 d’agost fins l’11 de setembre vàries persones amb discapacitat, membres de l’Associación Española de Paraparesia Espástica Familiar, (AEPEF) van realitzar una travessa en bicicletes adaptades pel Camino de Santiago.

El periple es va iniciar a Pamplona i van continuar visitant Viana, Burgos, León, Astorga, Ponferrada, Villafranca del Bierzo i van acabar la travessa a la emblemàtica ciutat pelegrina de Santiago de Compostela.

17
Set 09

Una festa d'adaptació total Bikeshow '09 + Festa de la Bici

bikeshow_2009_gran_interiorPersones amb discapacitat motriu també s'apropien dels carrers de la ciutat en una esplèndida jornada multicultural, multiracial i multifuncional!
Bicicletes d'adults, de nens, models de nen, de nena, patins, cotxets de bebè i altres artilugis sobre rodes però, en aquesta edició de la Festa de la Bici, celebrada a Barcelona el diumenge 14 de juny, també han participat les bicicletes adaptades que han recorregut els carrers de la ciutat impulsades per persones amb distints graus de discapacitat motriu, despertant la curiositat, simpatia i complicitat de la resta de participants.

14
Maig 09

Vies Verdes de Girona en Bicicleta Adaptada 2009!!!

vies_verdes_pala_petitEl passat 29 de març, vàrem inaugurar el tram Palamós-Palafrugell i rematat amb una botifarrada popular.
Era un dia complicat donat que coincidia el canvi d'hora, la pluja i l'inici de temporada de la Formula 1... tot i així de les 25 persones amb discapacitat inscrites només tres van anul·lar la participació i de la resta altres tres van participar de la festa sense fer la ruta. En definitiva la jornada es va omplir d'un centenar de persones amb i sense discapacitat per a provar la nova via verda en un ambient molt festiu.

27
Gen 09

Vies Verdes en bicicleta adaptada 2008

Per a les persones amb discapacitat la bicicleta adaptada és l'únic vehicle no motoritzat que et permet desplaçar-te grans distàncies amb facilitat. Pots gaudir de la bici adaptada per moltes zones naturals. Alguns d'aquests entorns son les Vies Verdes de Girona. En elles pots fer diversos trams en bici adaptada amb facilitat. És un entorn natural bonic i en plena natura. Travesses boscos, passes per ponts sobre rius, túnels i amb vistes i paisatges de gran bellesa. El Consorci de les Vies Verdes de Girona té varies estacions amb serveis adaptats i amb bons accessos. És de les poques organitzacions a Espanta que mitjançant centre BTT de les vies, han posat a disponibilitat de les persones amb discapacitat bicicletes adaptades que les poden llogar, provar i gaudir en aquests trajectes de la Via Verda.

01
Des 08

Vía Verde de La Terra Alta (comarca de La Terra Alta, Tarragona)

entrada_terra_altaTramo de vía verde (Horta de Sant Joan-Xerta) ideal para bici adaptada y deporte en familia.
El pasado mes de octubre, realicé por segunda vez este año el tramo entre Horta de Sant Joan hasta Xerta.
Este tramo, elegido con intención, fue agradable hacerlo y muy apto para el pequeño grupo que nos juntamos: José y Sonia acompañados de sus hijos Albert y Eduard. Todos ellos en bici normal junto con Lluïsa y Estefanía (mis hijitas). Yo en bici adaptada.

18
Set 08

Vía Verde Val de Zafán
(comarca del Matarraña, Teruel)

Vies verdes tarragona La ruta en general está muy accesible aunque leed los detalles para, cada uno según su nivel, saber si podrá o no acometer la ruta elegida. El paisaje es bonito: campos de cultivo, frutales, pequeños bosques y horizontes combinados con vegetación y espacios diáfanos. El terreno de rodadura es asfalto en relativo buen estado aunque hay hierbajos en sus grietas y a los lados del camino (se puede rozar con los brazos).

02
Juny 08

I Jornada Vies Verdes de Girona en bicicleta adaptada

Una participant en la jornada de bici adaptadaEls 92 participants en la I Jornada Vies Verdes de Girona en bicicleta adaptada, celebrada a Amer el passat 1 de juny, han convertit l’esdeveniment en la major concentració d’aquestes característiques a Catalunya, tot i l’abundant pluja que va estar present en quasi tota la jornada.