Associació Àrea Adaptada

Notícies Gumfaus SL.
Puntualment us informarem de les darreres notícies al voltant de les diverses activitats en les que participa Gumfaus SL: notícies corporatives, disseny gràfic, disseny editorial, disseny web, activitats d'esport adaptat, busseig adaptat, bicicleta adaptada, tennis adaptat, activitats solidàries, etc...

Àrea Adaptada Associació
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@areadaptada.org

  • bicicleta adaptada
  • submarinisme adaptat
  • tennis adaptat
  • natació adaptada
  • kaiak adaptat
  • cultura infantil
Col·labora amb Area Adaptada

Notícies / busseig adaptat

13
Juny 11

Submarinisme adaptat 2010 amb la Marató!!!

Hola Amics i Amigues!

Jornada 2010 de Submarinisme Adaptat.
Lloc: CN Barcelona
Dia: Diumenge, 28 de novembre.

NOVETAT: Els diners de les matricules dels participants es destinaran íntegrament a la Marató de TV3 (adjuntem, també pòster en pdf de la Marató). La Marató 2010 destinarà els diners a investigació per a Lesions Medul·lars i Cerebrals Adquirides.

Aquest any més que mai hem de particiapar!!!

15
Des 09

Submarinisme Adaptat BCN '09: una experiència apassionant!

sub_09_final_2 El passat 1 de novembre es va celebrar la cinquena edició de Submarinisme Adaptat. Les experiències viscudes son sempre plaents per a tothom: participants, instructors, ajudants i amics.

Aquest any vàrem comptar amb participants amb una diversitat funcional molt àmplia: persones amb afectacions neurològiques, persones amb lesió medul·lar i persones amb malalties congènites. La descripció funcional seria des de persones que tenien molt poc moviment en cames i braços, dependents de cadira de rodes, fins el cas mes lleu d'una persona que camina amb dificultat ajudada d'un bastó. Entremig també hi havia persones amb dificultat en la visió i dificultat de comprensió.

23
Març 09

Jornada de Submarinisme Adaptat 2008 a Barcelona. Llibertat de moviment!

FOTO GRAN PORTADAEl passat 28 de setembre es va celebrar la jornada amb una inscripció de 20 participants (quantitat autolimitada, ja que hi havia encara més persones amb ganes de venir) un rècord de participants, fins aleshores! També va ser molt nombrosa la quantitat de submarinistes entre instructors, dive-masters, rescues, etcètera.

28
Gen 09

DVD Jornada Submarinisme Adaptat Barcelona 2008

Versió reduïda de 4 minuts del DVD Jornada de Submarinisme Adaptat a Barcelona 2008.

caixa_DVDHola Amics,
Aquí teniu una versió molt reduïda del DVD de Submarinisme Adaptat 2008.
Aquest any varen participar persones amb: lesió medul•lar (paraplègia i tetraplègia), paràlisi cerebral, deficients visuals, traumatismes cranioencefàlics, polio, esclerosi múltiple... TOTS van fer busseig... de meravella!!!

Qui desitgi recolzar aquestes activitats, comprant el DVD hi contribueixes. El DVD és una versió estesa amb entrevistes, comentaris i una visió completa de sentiments i noves sensacions personals de la jornada.
Salutacions cordials!
PVP: 12 Euros.

10
Ag 08

Submarinismo Adaptado en Mar Rojo

P1013762-copiaCRUCERO DE SUBMARINISMO POR EL ROJO NORTE
Viaje al Rojo Norte. Buceo adaptado (...o no).
Sencillamente ESPECTACULAR. Este viaje de buceo por el Rojo Norte ha sido muy afortunado en muchos sentidos y principalmente a lo que fuimos: el buceo. En una semana vimos inmensos corales, miles de peces en cada inmersión, morenas de mi tamaño corporal (según Ana y Marijose...), nadamos con delfines, yo estuve a menos de dos metros de una preciosa tortuga de un buen tamaño, peces napoleón, peces payaso, peces león, peces sapo, peces piedra, anémonas... y más, y más, y más... ¡¡¡y el rey!!! En la última inmersión cuando ya estábamos a punto de salir del agua pudimos contemplar un magnífico tiburón ballena de unos 6 metros de longitud (era una cría) ¡¡¡y estuvimos a unos pocos metros de el!!! ¡¡¡Espectacular!!!

13
Juny 08

Entrevista a Albert Font, bussejador amb discapacitat física

Albert Font amb les seves filles.El diari BUCEO XXI va fer una entrevista a Albert Font. BUCEO XXI és un dels diaris de major tirada a Espanya sobre busseig.