Associació Àrea Adaptada

Associació Àrea Adaptada.
Orientem els nostres esforços cap a un col·lectiu de persones amb discapacitat, donant-los oportunitats en esport adaptat que actualment no tenen o es troben molt limitats en el seu accés.

Àrea Adaptada Associació
C/Gerani nº10
08228 Les Fonts
T. 93 736 25 20
Fax 93 736 25 21
info@areadaptada.org

  • bicicleta adaptada
  • submarinisme adaptat
  • tennis adaptat
  • natació adaptada
  • kaiak adaptat
  • cultura infantil
Col·labora amb Area Adaptada

Esport adaptat / Tennis adaptat / Escola de Tennis Adaptat del Vallés

06
Maig 10

Escola de Tennis Adaptat del Vallés

poster_tennis_interior

Era un secret a crits. Era una necessitat des de feia dècades. Ara és una realitat! Per a donar servei i possibilitats esportives a tot el Vallès i a les comarques veïnes, les persones amb discapacitat poden practicar el tennis en cadira de rodes més a prop.
La FCEDF (Federació Catalana d'Esports per a Discapacitats Físics) proposa l'Atlètic Club de Terrassa per ubicar l'Escola de Tennis Adaptat del Vallès. Un espai que compta amb una excel·lent ubicació entre Sabadell i Terrassa, instal·lacions ben adaptades, una llarga la trajectòria en organitzar campionats de Catalunya i Espanya i el més important: professionals dedicats al tennis adaptat des de fa dècades.

Tenint en compte la trajectòria del Tennis Adaptat al Vallès, és molt positiu disposar de l'Escola de Tennis per a donar servei a totes les persones amb discapacitat que ho desitgin.

Apunta't al Tennis Adaptat!
Per apuntar-te a l'Escola has de descarregar el full d'inscripció, omplir-lo amb les teves dades, i enviar-lo a la direcció de correu electrónic: info@areadaptada.org.

Descarregar Full d'Inscripció (arxiu word).

Poster Escola de Tennis del Vallès.